Ik leef mijn droom

Angst en onrust verhinderen me niet om mijn hart te volgen

Word je belemmerd door angst en onrust?

Leef je je leven ten volle of laat je je leiden door angst en onzekerheid?

Maak je je vaak zorgen?

Verhindert het verleden of de toekomst je om te genieten van het heden?

Raak je snel overprikkeld?

Door het hoge stressgehalte kan je weinig verdragen en voel je snel irritatie opborrelen.

It’s my life

Hoe zou het zijn om je leven vast te pakken en zonder onrust ervoor te gaan? Hoe zou het zijn om te luisteren naar je gevoel en jouw eigen pad te bewandelen? Hoe zou het zijn om te leven zoals jij dat wil?

Jouw (buik)gevoel is steeds aanwezig. De enige vereiste om haar voelen of horen is dat je echt ontspant. Makkelijker gezegd dan gedaan, hoor ik je denken? Ik help je graag op weg om te vertrouwen op je intuïtie en te kiezen voor jezelf.

"365 dagen leven zoals ik dat wil"

Met relaxatie als basis voor inspiratie kan ik je helpen de weg te vinden naar jouw innerlijke mens. Ik geloof sterk dat ons buikgevoel ons steeds de juiste richting aangeeft. Luister jij naar jouw buikgevoel?

Krachtig leven

Door een combinatie van focus, techniek en gevoel maak ik een connectie met de persoon voor mij. Bij elke sessie kan jij in alle vertrouwen je verhaal delen. Hierdoor kan je je hart luchten en krijg je een massage die op dat moment het best bij je behoeftes past.

Je reis begint. Samen gaan we op zoek naar jouw kracht, jouw innerlijke stem, jouw buikgevoel. Deze geeft richting en betekenis aan je leven. Je groeit en je leert vertrouwen op jezelf. Voel, doe, ervaar en geniet!

Zoek niet langer, jouw vertrouwen is er al!

Leven zonder angst

Angst voelen is normaal maar het hoeft je leven niet te bepalen.

Vertrouwen in jezelf

Jouw intuïtief buikgevoel weet vaak feilloos wat goed voor je is. Luister en voel wat je hart verlangt.

Innerlijke rust

De rust zorgt voor innerlijke kracht. Je hebt vertrouwen. Je straalt.

Gedeelde ervaringen

Mensen die iemand wensen om oprecht en kundig begeleid te worden door  betekenisvolle gesprekken in combinatie met massage, zullen zeker hun gading vinden bij Sara. Ze is een innemend en warm persoon die echt luistert. 2 Kernwoorden mag je onthouden: kwaliteit en puur.
Tom

Zaakvoerder, Tom's kleine kwarweien

Volg je hart, want dat klopt

Mijn hart stelt een richting voor. Mijn verstand weet dat dit de juiste weg is. 

Veelgestelde vragen

Werkt voetreflexologie echt?

Ja!

Alles is energie. Ook ons lichaam bestaat uit talrijke energiebanen. Onze voeten zijn via deze banen verbonden met alle delen in ons lichaam. Wanneer een weefsel of orgaan via de voet wordt bewerkt zullen er extra zuurstoffen en voedingsstoffen hiernaar toe worden gebracht. Ook het zelfgenezend vermogen van ons lichaam wordt aangesproken. Masseren van de voeten heeft dus een helend effect op heel het lichaam. 

Wat is dieptemassage?

Dieptemassage is een ‘diepe’ massage.  Bij deze techniek wordt er gemasseerd tot de diepste spierlagen, botten en bindweefsel. Verkleefde spieren en spierbundels worden losgemaakt. Uiteraard kan jij zelf aangeven hoe diep er gemasseerd wordt. Een goede indicatie is dat er tussen ‘pijn doen en ‘deugd doen’ in wordt gemasseerd.  Bij de meeste klachten zijn er 3 tot 5 sessies nodig voor een merkbaar verschil.

Hoe anderen dit ervaren

Ik heb een voetreflexologie gekregen. Zalig was het. Ik voelde mij direct op mijn gemak bij haar. Een zachte lieve dame die weet hoe ze iemand kan laten ontspannen. Dank je wel Sara. Ik kom zeker terug!

Ann

Sara, met veel passie doe je dit beroep. Je komt gespannen binnen en gaandeweg het gesprek verdwijnt dit. Je kan letterlijk iemands negatieve gedachten omzetten naar het positieve.

Chris

Mijn veilige, rustige haven is steeds binnen hartbereik

Kom je voor de eerste keer langs, dan is dit vaak extra spannend. Door een kort (intake)gesprek kan er al een groot stuk van deze spanning wegvallen. Elke sessie neem ik graag de tijd om naar jou te luisteren.

Ik denk aan anderen dus ik denk eerst aan mezelf

Zet jezelf op de eerste plaats. Dit is helemaal niet egoïstisch. Enkel zo creëer je oprechte liefde voor je naasten.