Ook jij verdient dat steuntje in de rug

Heb jij chronische rugklachten?

Last van vermoeide en zware benen?

Lage rugpijn met uitstraling naar je benen?

Heb je moeite om echt te ontspannen?

Rugklachten door stress

Ik ben niet het verleden, heden of toekomst. Ik ben wie ik wil zijn.

Niet langer belemmerd door rugpijn

Kamp je met rugklachten die blijven aanhouden of verdwijnen en dan weer opduiken?

Dan is misschien ook jouw ruggengraat op zoek naar steun. Support van anderen maar vooral van jezelf. De ruggengraat houdt ons letterlijk én figuurlijk recht. Wanneer je lange tijd gebukt loopt onder een stressvolle situatie kan dit erg belastend zijn. Ook te weinig zelfvertrouwen of krampachtig vasthouden aan het verleden kunnen rugpijn tot gevolg hebben.

Sta jij hiervoor open? Dan ga ik graag met jou op zoek naar de oorzaak van de klachten.

 

 

Rugpijn door emoties

Een ontspannen geest in een ontspannen lichaam

Ik voel mij gesteund

Ik heb minder behoefte aan bevestiging van anderen en steun meer op mezelf.

Stress- en pijnvrij

Een dieptemassage werkt op lichamelijk én emotioneel niveau waardoor op langere termijn stressgebonden blokkades verdwijnen.

Ontspannen rug

Laat pijn of stijfheid je dag niet verknallen.

Gedeelde ervaringen

Na een stressvolle periode op het werk genieten van een deugddoende dieptemassage. De rug- en nekklachten zijn verdwenen. Bedankt Sara voor de goede zorgen en het hartelijke ontvangst.

Dimitri

bediende

35 Jaar geleden werd ik geopereerd aan mijn onderste ruggenwervels. Sinds die dag kampte ik met constante spanning in mijn benen.  Al na eerste dieptemassage was deze spanning verdwenen.

Luc

gepensioneerd

Ik geef om anderen dus ik geef om mezelf

Heb in de eerste plaats jezelf lief, dan komt de liefde voor anderen vanzelf.

Veelgestelde vragen

Werkt voetreflexologie echt?

Ja!

Alles is energie. Ook ons lichaam bestaat uit talrijke energiebanen. Onze voeten zijn via deze banen verbonden met alle delen in ons lichaam. Wanneer een weefsel of orgaan via de voet wordt bewerkt zullen er extra zuurstoffen en voedingsstoffen hiernaar toe worden gebracht. Ook het zelfgenezend vermogen van ons lichaam wordt aangesproken. Masseren van de voeten heeft dus een helend effect op heel het lichaam. 

Wat is dieptemassage?

Dieptemassage is een ‘diepe’ massage.  Bij deze techniek wordt er gemasseerd tot de diepste spierlagen, botten en bindweefsel. Verkleefde spieren en spierbundels worden losgemaakt. Uiteraard kan jij zelf aangeven hoe diep er gemasseerd wordt. Een goede indicatie is dat er tussen ‘pijn doen en ‘deugd doen’ in wordt gemasseerd.  Bij de meeste klachten zijn er 3 tot 5 sessies nodig voor een merkbaar verschil.

Hoe anderen dit ervaren

Dank je wel voor de heel goed uitgevoerde,  professionele dieptemassage. Dit is zeker een aanrader voor iedereen die, net als ik, een ‘zittend beroep’ uitoefent en daardoor last heeft van pijn in de onderrug en schouders.

Joris

Sara, met veel passie doe je dit beroep. Je komt gespannen binnen en gaandeweg het gesprek verdwijnt dit. Je kan letterlijk iemands negatieve gedachten omzetten naar het positieve.

Chris

Van gespannen naar ontspannen

Kom je voor de eerste keer langs, dan is dit vaak extra spannend. Door een kort (intake)gesprek kan er al een groot stuk van deze spanning wegvallen. Alles wat je vertelt kan van belang zijn voor de evolutie van je proces. Uiteraard gebeurt alles in vertrouwen.

Wil jij fysiek en emotioneel vrij zijn?

Door ons te focussen op het positieve, zal je lichaam zich automatisch meer ontspannen