Laten we samen groeien

Mezelf even voorstellen

Ademnood. Hét signaal waardoor ik besefte dat er een aantal zaken in mijn leven dienden te veranderen. Het idee loslaten, dat ik een pad moet volgen omdat dit van mij verwacht wordt, was er zeker één van. Dit in combinatie met voldoende rust, zelfreflectie en hulp uit verschillende hoeken hebben er voor gezorgd dat ik weer in contact kwam met mijn innerlijke stem. Ze sprak mij bemoedigende woorden in, inspireerde mij en gaf mij vertrouwen om een nieuwe weg in te slaan.

In 2015 startte ik de 4-jarige opleiding als gezondheidsconsulente aan de Levensschool in de abdij van Tongerlo. Een prachtige locatie voor een aantal mooie maar vooral waardevolle levenslessen. Hier werd ik overspoeld door een gevoel van intens geluk en kreeg ik een antwoord op de vraag: “Wie ben ik?”

Ik ben Sara en ik heb een passie voor de gehele mens. Door voetreflexologie en dieptemassage te combineren met advies op maat help ik jou jezelf terug te vinden. Vanuit deze innerlijke kracht kan je voelen wat je hart verlangt en vol vertrouwen ervoor gaan. Ook chronische rugklachten kunnen uitgelokt worden door een gebrek aan (zelf)vertrouwen, behoefte aan steun of andere mentale gevoelens. Uiteraard ben je ook  welkom als er geen uitgesproken klacht of probleem is. Regelmatig ontspannen werkt immers preventief op fysiek, emotioneel, mentaal en bewustzijnsniveau.

Sara

Mentale gezondheidscoach

Volg mij op Sociale Media:

Gezondheidsbegeleider

In deze opleiding krijg je een holistische kijk op de mens en zijn zijn. Volgens het holisme is alles met elkaar verbonden. Je krijgt dus advies op maat. 

Gedeelde ervaringen

Wens je oprecht en kundig begeleid te worden met massage en betekenisvolle gesprekken dan kan je hier terecht. Sara is een warm, innemend persoon die luistert. Je ontvangt pure kwaliteit.

Tom

Eigenaar Tom's kleine karweien

Wil jij samen groeien?

Een gesprek is geen éénrichtingsverkeer. We leren en groeien samen.