Algemene voorwaarden

Door deze website te raadplegen en een samenwerking aan te gaan met GegrondGezond, gaat u akkoord met de algemene voorwaarden.

Bij het maken van een afspraak of tijdens de anamnese (intakegesprek), worden altijd uw persoonlijke gegevens gevraagd. Deze gegevens, als ook andere informatie die tijdens de gesprekken aan GegrondGezond wordt toevertrouwd, worden vertrouwelijk behandeld. Zonder uw toestemming wordt deze nooit aan derden verstrekt.
GegrondGezond geeft geen erotische of sensuele massages. 

Intellectueel eigendom

Het gebruik van de informatie op deze website is gratis zolang u deze informatie niet kopieert, verspreidt of op een andere manier gebruikt of misbruikt. Er mag niets gekopieerd of gereproduceerd worden zonder voorafgaande uitdrukkelijke schriftelijke toestemming.

Cookies

Door deze website te gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies, deze dienen om de website goed te laten
werken.

Persoonsgegevens

Bij het maken van een afspraak of tijdens de anamnese (intakegesprek), worden altijd uw persoonlijke gegevens gevraagd. Deze gegevens, als ook andere informatie die tijdens de gesprekken aan GegrondGezond wordt toevertrouwd, worden vertrouwelijk behandeld. GegrondGezond verwerkt uw persoonsgegevens om contact met u te kunnen opnemen als u daarom verzoekt. Deze gegevens worden bewaard om de doelen te realiseren waarvoor uw gegevens verzameld worden.  Na de samenwerking worden ze maximaal 1 jaar bewaard. Deze gegevens worden niet gedeeld met derden.

Hygiëne

Ethiek en hygiëne zijn vanzelfsprekend. Van de cliënt wordt verwacht dat deze proper op de afspraak verschijnt. De cliënt daarentegen kan van Wellness City verwachten dat de praktijkruimte en gebruiksmaterialen schoon zijn. Handdoeken worden na elke behandeling gewassen. Natuurlijk is het mogelijk om uw eigen handdoeken mee te nemen.

Cadeaubon

Bonnen zijn niet inwisselbaar voor geld.

Op de cadeaubon wordt geen wisselgeld terug gegeven. Voor het resterende bedrag wordt een tegoedbon uitgeschreven.
De bon is verkrijgbaar voor een bedrag of massage naar keuze. 

Klachten

GegrondGezond doet zijn uiterste best om u tevreden te stellen. Als er toch klachten zijn, kan u contact opnemen. U vindt de conctactgegevens onder Contact Sara.