Wie ben ik

Sara

Ademnood. Hét signaal waardoor ik besefte dat er een aantal zaken in mijn leven dienden te veranderen. Het idee loslaten, dat ik een pad moet volgen omdat dit van mij verwacht wordt, was er zeker één van. Dit in combinatie met voldoende rust, zelfreflectie en hulp uit verschillende hoeken hebben er voor gezorgd dat ik weer in contact kwam met mijn innerlijke stem. Ze sprak mij bemoedigende woorden in, inspireerde mij en gaf mij vertrouwen om een nieuwe weg in te slaan.
In 2015 startte ik de 4-jarige opleiding als gezondheidsconsulente aan de Levensschool in de abdij van Tongerlo. Een prachtige locatie voor een aantal mooie maar vooral waardevolle levenslessen. Hier werd ik overspoeld door een gevoel van intens geluk en kreeg ik een antwoord op de vraag: “Wie ben ik?”

Ik ben Sara en ik heb een passie voor de gehele mens. Door massages, voetreflexologie en gezondheidsadvies probeer ik mensen terug te laten komen tot zichzelf. Bovendien kunnen deze methodes helpen om klachten te verbeteren of zelfs te laten verdwijnen. Als er hierbij opgeslagen emoties vrijkomen is er steeds tijd en ruimte om deze samen te bespreken indien je dat zou willen. Uiteraard ben je ook meer dan welkom als er geen uitgesproken klacht of probleem is. Regelmatig ontspannen werkt immers preventief op fysiek, emotioneel, mentaal en bewustzijnsniveau.