Gastenboek

Welkom in het gastenboek van GegrondGezond.
Hier kan je al jouw ervaringen delen.

Wil jij jouw ervaring delen?

 
 
 
 
 
 
 
De velden die met een ster zijn aangeduid zijn verplicht. Jouw e-mailadres wordt niet vrijgegeven.
9 berichten.
Tom Tom uit Turnhout heeft geschreven op november 2, 2020 om 8:18 pm:
Je merkt direct wanneer je Sara spreekt wat een oprechte brok passie er voor je zit. Passie voor jou om je te helpen met je fysieke en mentale uitdagingen als je dit wenst door de diensten die ze aanbied. Sara luistert oprecht en met kennis naar je en neemt ook de tijd om er te zijn. Als ik punten moet geven geef ik haar 12/10!
Chris Van Gorp Chris Van Gorp uit Oostmalle heeft geschreven op augustus 25, 2020 om 3:22 pm:
Sarah, met veel passie doe je dit beroep.... Je komt er gespannen binnen , helemaal over stress en gaandeweg dat je met jou in gesprek gaat verdwijnt dit alles geleidelijk aan zodat je heel ontspannen jou kamer terug verlaat! Je kan letterlijk iemands negatieve gedachten omzetten naar het positieve! En dan spreek ik nog niet over de voetrelaxsage, dit is in jou handen gegoten, telkens ik bij jou ben kan ik zo genieten dat je via mijn teentjes , enkels ... noem maar op stilletjes maar soms ook wel pijnlijk ( wat erbij hoort ) alles losmaakt in mijn lichaam. Ik wens jou in jou verdere carrière een bloeiende business, die je met zoveel passie beoefend ... tot volgende week. Ik kijk hier weer echt naar uit 😘
Dimitri Dimitri uit veerle heeft geschreven op augustus 9, 2020 om 11:39 am:
Na een stressvolle periode op het werk kunnen genieten van een deugddoende dieptemassage. De kleine rug en nek klachten zijn weer volledig verdwenen. Bedankt Sara voor de goede zorgen en het hartelijke ontvangst.
Chris Van Gorp Chris Van Gorp uit Oostmalle heeft geschreven op juli 18, 2020 om 7:59 am:
Weer heb ik zo zalig genoten van Sarah haar skills. Ze weet perfect waar ze mee bezig is. Ze luistert en geeft je goeie tips die je thuis perfect in de praktijk kan brengen. Als Voetreflexologe maakt ze de blokkades los. En ze geeft je een Zen en gelukzalig gevoel !
Chris Van Gorp Chris Van Gorp uit Oostmalle heeft geschreven op juni 23, 2020 om 12:52 pm:
Sarah je weet waar je mee bezig bent, je hebt me doen ontspannen wat mij de laatste maanden niet meer gelukt was. In dat kamertje waar je de mensen ontvangt gebeurd er iets magisch, ik heb genoten en ook jij geniet ervan de mensen een zalig gevoel te geven. Ik raad zeker iedereen aan is bij jou langs te komen, ik kijk alvast uit naar mijn volgende afspraak !
Bormans Maryse Bormans Maryse uit Hasselt heeft geschreven op juni 20, 2020 om 6:45 pm:
Lieve Sara, Voor Vaderdag had jij voor ons een super lekkere ontbijtmand gebracht, de verzorging was tot in de puntjes! En alles was vers en heerlijk! Top service! Bedankt.
Joris Joris uit Stevoort heeft geschreven op juni 19, 2020 om 10:26 am:
Dank voor de heel goed uitgevoerde professionele dieptemassage. Dit is zeker een aanrader voor iedereen die, net als ik, een 'zittend beroep' uitoefent en daardoor last heeft van pijn in de onderrug en de schouders.
Linda Linda uit Zonhoven heeft geschreven op juni 14, 2020 om 9:38 am:
Lieve Sara, vandaag Vaderdag een h(eerlijk) ontbijtmandje van jou ontvangen. Alles was zeer lekker en vers. Groetjes Jos en Linda. Xxx
admin admin uit Geel heeft geschreven op juni 1, 2020 om 10:22 am:
Welkom in het gastenboek van GegrondGezond. Hier kan je al jouw bevindingen delen.